WAT KUN JE VERWACHTEN?

Supervisie

Supervisie is een beproefde methode die bijdraagt aan de professionele groei van de coach en andere professionals in begeleidende beroepen en is een van de eisen voor certificering als coach bij NOBCO/EMCC.
Supervisie is vaak de eerste gelegenheid waar kleine knelpunten en twijfels naar voren kunnen komen die dan door de supervisant op een veilige manier, zonder dat de cliënt er getuige van is, kunnen worden onderzocht. Een ethiek van vertrouwen leert dat supervisie met regelmaat moet plaatsvinden en dat de supervisant moet proberen in deze sessies maximale openheid te betrachten hoe ongemakkelijke dit ook kan voelen.

Tijdens supervisie kan ook de eerste gelegenheid zijn waar we spanningen of fouten ontdekken, hoewel die ook binnen de cliënt relatie naar voeren kunnen komen. Als er aanwijzingen zijn voor mogelijke fouten of escalerende spanningen, dan wordt het belangrijk dat ij als professionals onze plicht van openheid nakomen en ze aanpakken. Het is enorm belangrijk om zulke fouten en spanningen te herkennen en erover te communiceren, om te proberen eventuele verschillen in perspectief of vermeende fouten expliciet aan de orde te stellen, en om in een zo vroeg mogelijk stadium wederzijds begrip te zeken voor wat eventueel mis is gegaan.

Supervisie van supervisor in opleiding

Sinds mei jl. volg ik de internationale opleiding tot geaccrediteerd supervisor. Ik nodig je van harte uit om tijdens mijn opleidingstijd supervisie bij mij te komen volgen.

De trainer Tom Battye prijst deze mogelijkheid van harte aan:
“I am delighted to working with 25 highly experienced coaches, all of which are SP or MP level. Many of them already have supervision skills and supervision practice, but have undertaken this training project to formalise their accreditation. I recommend every single one of them. Please take advantage of this special (once in a lifetime) opportunity to receive supervision on your coaching practice”
De gesprekken vinden vanaf september 2022 live bij mij op mijn kantoor in Loenen Gelderland plaats.
Wat kun je verwachten:

  • 6 sessies van 1,5 uur of 2 uur
  • Tot 24 maart 2024 € 50 per uur*
  • Live sessies
  • NOBCO-coaches: uren tellen mee voor de certificering.

*exclusief 21% BTW | voor groepen een ander tarief
Interesse? Neem dan contact met mij op.